Anže Zajič   26. julij 2012
Prvi mož Arsenala Peter Hill-Wood o Robinu Van Persiu

Zares ga ne razume

Peter Hill-Wood, predsednik Arsenala, pravi, da je lani razumel Cesca Fabregasa in njegovo željo po vrnitvi domov, nad odločitvijo Robina Van Persia pa je še kako presenečen.
SORODNE NOVICE
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
Arsenal do zmage sezone
22.10.2017 | Evropske lige
Prestop zahteval v višku boja ...
22.10.2017 | Evropske lige
United si je zaželel Solerja
22.10.2017 | Evropske lige
Tudi na prijateljskih boljši p...
22.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Robin Van Persie se je odločil, da ne bo podaljšal pogodbe z Arsenalom, pri slednjem pa kljub temu vztrajajo, da Nizozemca ne bodo kar tako izpustili iz svojega objema. Za napadalca vlada veliko zanimanje, a kdor ga bo želel zvabiti v svoje vrste, bo moral plačati mastno odškodnino, pa čeprav bo Van Persie prihodnje poletje prost nogometaš brez odškodnine. Oglasil se je tudi predsednik angleškega prvoligaša Peter Hill-Wood, ki priznava, da Van Persia ne razume.

"Če sem povsem iskren, potem moram priznati, da zares ne razumem, zakaj se je odločil, kot se je. Razumel sem Cesca Fabregasa, ki se je lani želel vrniti nazaj domov v Barcelono. Za to sem imel razumevanje. Toda za Robina sem mislil, da je zadovoljen pri Arsenalu, še zlasti po sezoni, ki je za njim," ne skriva prvi mož Topničarjev, ki vztraja pri tem, da ne glede vse nekdanjega člana Feyenoorda ne bo kar tako pustil drugam: "Je vrhunski nogometaš, ki se mu ne želimo odpovedati. Njegova stvar je, če je odločen oditi, toda tega, da bi ga spustili, ni na našem dnevnem redu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE