Uredništvo    20. oktober 2017
Francoz zadovoljen s pristopom v Beogradu

Wenger: Bili smo borbeni in vztrajni

Po sinočnji zmagi v Beogradu je trener Arsenala Arsene Wenger pohvalil predvsem pristop in željo svoje ekipe, ki je nadaljevala s popolnim točkovnim zbirom v evropski ligi.
SORODNE NOVICE
Večna dobro pripravljena na Ev...
19.11.2017 | Evropske lige
Legendarni Rajko Mitić dobil k...
19.11.2017 | Evropske lige
Arsenal snubi šefa rekrutacije...
16.11.2017 | Evropske lige
Da si uspešen, moraš osvajati ...
15.11.2017 | Evropske lige
Arsenal se ozira za Fekirjem
14.11.2017 | Evropske lige
Gladki zmagi Zvezde in Partiza...
6.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ena izmed tekem, ki so sinoči v evropski ligi požele največ zanimanja, je bila odigrana v Beogradu. V vročem vzdušju kotla, imenovanega stadion Rajko Mitić, je pri tamkajšnji Crveni zvezdi gostoval londonski Arsenal. Londončani so v srbsko prestolnico pripotovali z bolj ali manj rezervno zasedbo, a ob zmagi z 1:0 izpolnili zastavljeni cilj: nadaljevati skupinski del tekmovanja s popolnim izkupičkom.

Po tekmi je bil Arsene Wenger zadovoljen predvsem s pristopom in vztrajnostjo svojih varovancev: "Mislim, da je najbolj opazen tekmovalni duh, ki smo ga prikazali. Skupaj smo se borili do konca. Nismo obupali in do konca smo si zelo želeli zadeti."

Arsenalu je zmago pet minut pred koncem z iznajdljivim udarcem prinesel Olivier Giroud, rezultatski uspeh pa je dober obliž na rano, ki jo je Topničarjem v osmem krogu državnega prvenstva odprl Watford, ki je tri točke osvojil po zaostanku.

Wenger, zadovoljen z odzivom svoje ekipe, je pohvalil tudi vzdušje v Beogradu: "To je bila za nas zelo težka tekma z visoko intenzivnostjo v izjemno vročem vzdušju, ki je zelo pomagalo domači ekipi. Trudili smo se do konca in skušali zmagati, tudi Zvezda je igrala tako. Igrali smo proti zelo dobri ekipi, ki je bila venomer nevarna v protinapadih."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE