Damjan Tratnik   10. december 2015
Olivier Giroud je bil veliki junak Arsenala

Giroud: Ena najboljših doslej

Olivier Giroud je v Pireju zablestel v idealnem trenutku ter s hat-trickom Arsenal veličastno popeljal v osmino finala Lige prvakov.
SORODNE NOVICE
Obdržati moramo hladno glavo
21.8.2017 | Evropski pokali
Gremo po največje stvari
21.8.2017 | Evropski pokali
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
Gabriel se vrača v objem Marce...
18.8.2017 | Evropske lige
Ljudski vrt razprodan za Hapoe...
18.8.2017 | Evropski pokali
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Navijači Arsenala so si včeraj lahko oddahnili. Po porazih proti zagrebškemu Dinamu in Olympiacosu v prvih dveh krogih so topničarji zdržali pritisk ter z včerajšnjo visoko zmago v Grčiji potrdili drugo mesto v skupini. Čeprav je Arsenalu voda že krepko tekla v grlo, je cilj uresničen, velike zasluge za to pa ima francoski napadalec Olivier Giroud, ki je Arsenalu s hat-trickom odprl vrata raja.

"To je bila verjetno ena mojih najboljših tekem za Arsenal. Že pred tekmo sem imel dober občutek, vendar nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo. Napredovali smo in to je odlično za našo samozavest na prihodnjih tekmah," je povedal Giroud, in priznal, da je bilo po zmagi v slačilnicah Arsenala zelo veselo.

"Občutek je bil izjemen, saj nam v tej skupini nikakor ni bilo lahko. Zaradi uvodnih porazov smo bili v zelo težkem položaju, vendar pa menim, da smo svojo moč pokazali tedaj, ko je bilo to najbolj potrebno."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE