OSTALE NOVICE
Stran
od 6
15.6.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić je v Saint-Etiennu dočakal novega trenerja. To je postal Oscar Garcia, ki je nazadnje delal v Salzburgu.
0
18.5.2017
Evropske lige
Nogometaši AS Monaca so po osvojitvi naslova francoskih prvakov vdrli na novinarsko konferenco in ob vzklikih "Jardim, Jardim!" razveselili svojega stratega Leonarda Jardima.
1
Evropske lige
Monačani so na tekmi z Berićevim Saint-Etiennom potrdili državni naslov in trener Leonardo Jardim je priznal, da mu v boju s PSG-jem in ostalimi rivali še zdaleč ni bilo lahko.
1
6.5.2017
Evropske lige
Robert Berić je imel tudi to sezono težave s poškodbami, vendar je vseeno prvi strelec Saint-Etienna. Sinoči je ob remiju dosegel svoj deveti gol v sezoni. Več v videu.
2
2.5.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentant Robert Berić bo v svojem klubu kmalu spoznal novega trenerja, saj je Christophe Galtier po kar devetih letih dela naznanil svoje slovo.
1
31.1.2017
Evropske lige
Saint-Etienne je na posojo pripeljal Anthonyja Mouniera, a je slednji v klubu zdržal le tri dni. Navijači ga niso želeli sprejeti, ker je bil pred tem član Lyona.
5
22.12.2016
Evropske lige
Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić je moral znova leči pod nož. Tokrat so kirurgi "servisirali" njegovo v lanski sezoni poškodovano koleno, tako da naj Berić ne bi bil odsoten predolgo.
0
16.12.2016
Evropske lige
Še nikoli doslej pri Saint-Etiennu niso doživeli takšne norišnice ob prodaji vstopnic. Za tekmo z Manchester Unitedom so navijači ure stali v vrsti.
4
1.12.2016
Evropske lige
Sredine tekme so minile v znamenju spomina na dogodke v Kolumbiji, kjer se je tragično ponesrečila brazilska ekipa Chapecoense. Edinsonu Cavaniju je sodnik zaradi slečenega dresa pokazal rumeni karton.
3
28.9.2016
Evropske lige
Robert Berić je na zadnji prvenstveni tekmi zabil gol, z igrišča pa odšel prej kot je bilo predvideno. Začutil je bolečino v stegenski mišici.
0
Stran
od 6