OSTALE NOVICE
Stran
od 6
4.10.2017
Evropske lige
Ko je Saint-Etienne iskal novega trenerja, so se Francozi spomnili tudi na svojega rojaka Patricka Vieiro, ki pa se je odločil, da bo ostal v New Yorku.
1
21.8.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentant Robert Berić je na pragu slovesa od St. Etienna! Novi trener Oscar Garcia ga ne vidi v svojih načrtih, v Belgiji pa se že pojavljajo govorica, ki ga povezujejo s posojo v sloviti Anderlecht.
11
15.6.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić je v Saint-Etiennu dočakal novega trenerja. To je postal Oscar Garcia, ki je nazadnje delal v Salzburgu.
0
18.5.2017
Evropske lige
Nogometaši AS Monaca so po osvojitvi naslova francoskih prvakov vdrli na novinarsko konferenco in ob vzklikih "Jardim, Jardim!" razveselili svojega stratega Leonarda Jardima.
1
Evropske lige
Monačani so na tekmi z Berićevim Saint-Etiennom potrdili državni naslov in trener Leonardo Jardim je priznal, da mu v boju s PSG-jem in ostalimi rivali še zdaleč ni bilo lahko.
1
6.5.2017
Evropske lige
Robert Berić je imel tudi to sezono težave s poškodbami, vendar je vseeno prvi strelec Saint-Etienna. Sinoči je ob remiju dosegel svoj deveti gol v sezoni. Več v videu.
2
2.5.2017
Evropske lige
Slovenski reprezentant Robert Berić bo v svojem klubu kmalu spoznal novega trenerja, saj je Christophe Galtier po kar devetih letih dela naznanil svoje slovo.
1
31.1.2017
Evropske lige
Saint-Etienne je na posojo pripeljal Anthonyja Mouniera, a je slednji v klubu zdržal le tri dni. Navijači ga niso želeli sprejeti, ker je bil pred tem član Lyona.
5
22.12.2016
Evropske lige
Slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić je moral znova leči pod nož. Tokrat so kirurgi "servisirali" njegovo v lanski sezoni poškodovano koleno, tako da naj Berić ne bi bil odsoten predolgo.
0
16.12.2016
Evropske lige
Še nikoli doslej pri Saint-Etiennu niso doživeli takšne norišnice ob prodaji vstopnic. Za tekmo z Manchester Unitedom so navijači ure stali v vrsti.
4
Stran
od 6