Anže Zajič   30. marec 2013
Pierre-Emerick Aubameyang na izhodnih vratih

Prižgali so zeleno luč

Christophe Galtier, trener francoskega prvoligaša Saint Etienna, je priznal, da je uprava njegovega kluba že prižgala zeleno luč za prodajo Pierre-Emericka Aubameyanga.
SORODNE NOVICE
PSG ne bo prodal Di Marie
23.8.2017 | Evropske lige
Tudi Marseille po Costo
23.8.2017 | Evropske lige
Ne Seriju, nova za Coutinha
23.8.2017 | Evropske lige
Po naslov tudi brez tebe
23.8.2017 | Evropske lige
Neymar vrača žogico Barceloni
23.8.2017 | Evropske lige
Na mizi 140 milijonov in Moura
22.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Včeraj smo poročali, da je nogometašev oče priznal pogovore med Saint Etiennom in Fiorentino, sedaj so tudi pri omenjenem prvoligašu iz Francije potrdili, da jih bo Pierre-Emerick Aubameyang poleti skoraj zagotovo zapustil. 23-letni odlični reprezentant Gabona je drugi najboljši strelec Ligue 1, zanj naj bi se ogrelo kar nekaj klubov, poleg Fiorentine tudi Newcastle United in tako dalje. Saint Etienne ga poceni sicer ne bo dal, menda zanj zahteva kar 12 milijonov evrov.

"Vsi v klubu se še kako dobro zavedamo, da bi se to znalo zgoditi. Povsem možno je, da nas bo Pierre-Emerick poleti zapustil. Čeprav še vedno verjamemo, da ga bomo uspeli zadržati. Če bi se nam uspelo prebiti v Ligo prvakov, potem bi bilo možno prav vse," pravi trener zeleno-belih Christophe Galtier, ki pa je zatem glede nekdanjega nogometaša AC Milana vendarle priznal naslednje: "Drži pa, da je uprava kluba že prižgala zeleno luč za njegovo prodajo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE