Uredništvo    26. julij 2017
Mbappe očitno (še) ne gre v Real Madrid

Zagotavljam, dogovora ni

Podpredsednik Monaca Vadim Vasilyev je javno reagiral na zgodbo o dogovoru Reala z Monacom za prestop Kyliana Mbappeja. Dogovora, poudarja, ni. Obstaja pa ideja, da bi Mbappe podaljšal pogodbo.
SORODNE NOVICE
Mbappe je želel v Barcelono
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Mbappe pred dvema "Nemcema"
19.10.2017 | Evropske lige
Hazard ali Neymar? Hazard!
19.10.2017 | Evropske lige
Bešiktaš postaja hit lige prva...
17.10.2017 | Evropske lige
Igralcem primanjkuje samozaves...
17.10.2017 | Evropske lige
Zlata žoga je vredna tri milij...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kylian Mbappe kot vse kaže ni nič bližje Realu kot je bil še nekaj časa nazaj. Govorica, ki se je pred dnevi pojavila v medijih in je pompozno trdila, da je mladi francoski napadalec skorajda že na poti v Madrid, namreč ne drži. Podpredsednik Monaca Vadim Vasilyev namreč zatrjuje, da dogovora Reala in Monaca za prestop talentiranega napadalca ne obstaja. 

"Zagotavljam vam, da dogovora ni. Za Mbappeja smo prejeli pomembne ponudbe. Je največji talent. Dogovarjamo se za podaljšanje pogodbe, upam, da bomo pri tem uspešni," je zatrdil Vasilyev, ki je v Monacu prvi operativec in neposredno odgovoren lastniku kluba Dmitryju Rybolovlevu.

Monaco je sicer to poletje že izgubil pomembne člane lanske šampionske ekipe Bernarda Silvo, Temoueja Bakayoka in Benjamina Mendyja, od mladega Mbappeja pa se v kneževini kot vse kaže še ne želijo ločiti. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE