Anže Zajič   23. april 2015
Leonardo Jardim po slovesu Monaca od Lige prvakov

Ponosen kljub izpadu

Navijači Monaca so prepričani, da so iz Lige prvakov izpadli predvsem zaradi slabega sojenja, trener Leonardo Jardim pa je poudaril, da je ne glede na vse ponosen na svoje fante.
SORODNE NOVICE
Maribor zaslužil že skoraj 15 ...
23.8.2017 | Evropski pokali
Ne nas, njih je bilo strah
23.8.2017 | Evropski pokali
Prva dva bobna sta že znana
23.8.2017 | Evropski pokali
Zasluženo smo v ligi prvakov
22.8.2017 | Evropski pokali
Sploh ne vem, kaj se dogaja
22.8.2017 | Evropski pokali
Video: Vilerjev gol kariere
22.8.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Enajstmetrovka je bilo vse, kar je ločilo Monaco in Juventus. Stara dama je v Torinu slavila z 1:0, nato pa na gostovanju v kneževini ubranila prednost, se prebila naprej in Italiji priigrala prvi nastop v polfinalu Lige prvakov po kar petih letih. V taboru Monaca jasno niso skrivali razočaranja, jezni so bili tudi zaradi sojenja, saj so mnenja, da so bili v 180 minutah nekajkrat grobo oškodovani. Na prvi tekmi je bila sporna enajstmetrovka, na povratni so tudi sami zahtevali strel z bele točke, hkrati še izključitev za Giorgija Chiellinija.
 
"Vam, novinarjem, bom prepustil debato o sojenju in sodnikih. To ni nekaj, za kar sem poklican," se je zadržal trener Monaca Leonardo Jardim, ki je glede izpada svoje ekipe povedal naslednje: "Izpadli smo, drži, ampak sem vseeno ponosen na svoje fante. Na obeh tekmah smo odigrali zelo dobro. Za nami je odlična sezona v Ligi prvakov, pošteno smo zastopali Francijo in Monaco. Hkrati smo dokazali, da se lahko kosamo z najboljšimi in da lahko tudi v Evropi igramo dober nogomet. Če bi imeli malce več sreče..."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE