Uredništvo    30. november 2012
Pri Monacu so potrdili zanimanje za Davida Beckhama

Ja, hočemo Beckhama

Zanimanja za Franka Lamparda niso želeli potrditi, so pa pri Monacu potrdili, da se zanimajo za angleškega veterana Davida Beckhama, ki išče nov klub.
SORODNE NOVICE
PSG ne bo prodal Di Marie
23.8.2017 | Evropske lige
Tudi Marseille po Costo
23.8.2017 | Evropske lige
Ne Seriju, nova za Coutinha
23.8.2017 | Evropske lige
Po naslov tudi brez tebe
23.8.2017 | Evropske lige
Neymar vrača žogico Barceloni
23.8.2017 | Evropske lige
Na mizi 140 milijonov in Moura
22.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri francoskem drugoligašu Monacu so skočili na vlak govoric, ki te dni spremljajo Davida Beckhama. Ko je že znano, se je angleški veteran odločil za slovo od Los Angeles Galaxyja, kje bo nadaljeval svojo športno pot, pa še ni znano. Zanj zanimanje prihaja tudi iz angleške Premier League, precej se omenja tudi možnost selitve v Avstralijo. Pa tudi iz Monaca

Tor-Kristian Karlsen, izvršni direktor Monaca, je namreč priznal zanimanje. "Trenutno smo z moštvom zadovoljnim, ampak, če je na voljo igralec takšnega slovesa, bi bili nori, če nas ne bi zanimalo. Zdaj ravno poizvedujemo, če bi ga Monaco zanimal. Razumljivo, da ima visoke zahteve, to je za igralca takšnega kova normalno. Nam je pa v čast, da se naše ime omenja v povezavi s takšnim nogometaše," je dejal Karlsen. 

Beckham pa je povezovanje z Monacom pokomentiral z naslednjimi besedami: "Na poti na trening mi je prijatelj dejal, da je slišal, da se selim v Monaco. Sam pa sem prvič slišal za to. Na voljo imam nekaj zanimivih ponudb."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE