Anže Zajič   4. julij 2014
Leonardo Jardim se je predstavil kot trener Monaca

Cilj je zadržati Rodrigueza

James Rodriguez je v tem trenutku eden najbolj vročih nogometašev, toda pri Monacu jih to ne gane kaj prida. Pravijo, da bodo Kolumbijca zagotovo zadržali pri sebi.
SORODNE NOVICE
Na mizi 140 milijonov in Moura
22.8.2017 | Evropske lige
Mbappe suspendiran že od torka
21.8.2017 | Evropske lige
Berić na izhodnih vratih
21.8.2017 | Evropske lige
Neymar: Barca zasluži boljše v...
21.8.2017 | Evropske lige
Video: Zato 220 milijonov
20.8.2017 | Evropske lige
V kraljevstvu Neymarja
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je Claudio Ranieri v minuli sezoni Monaco popeljal do drugega mesta v Ligue 1, se je moral vseeno posloviti. Izkušenega Italijana je v kneževini zamenjal Leonardo Jardim, Portugalec, ki se lahko pohvali, da je pred tem sedel na klopeh Sportinga iz Lizbone, atenskega Olympiakosa in Brage. Jardim je prevzel zanimivo zasedbo, v kateri mrgoli dobrih igralcev, poleti pa se bo kvaliteta igralskega kadra bržčas še povečala. A Jardim upa, da bo poleg vseh, ki bodo prišli, uspel zadržati tudi vse najboljše, ki so že pri Monacu. Tudi Jamesa Rodrigueza, ki v teh dneh v dresu Kolumbije blesti na svetovnem prvenstvu.

"Zavedamo se, kakšen igralec je Rodriguez. V klub je prišel pred menoj, a tudi sam sem več kot seznanjen z njegovimi kvalitetami. Vsak trener bi si ga želel imeti v svoji ekipi. Mi ga imamo in verjamem, da bo uprava naredila vse za to, da ga bomo imeli še naprej," je dejal šele 39-letni v Venezueli rojeni Portugalec, nakar ga je dopolnil Vadim Vasiljev, podpredsednik Monaca: "Vsi komaj čakamo, da se James vrne v klub in da se začnemo skupaj z njim pripravljati na naslednjo sezono. Z nami ima podpisano še štiriletno pogodbo in prepričani smo, da bomo skupaj dosegli ogromno. Imeli smo dober razlog, da smo ga pripeljali k nam, čeprav je res, da so nas lansko poletje zaradi tega številni kritizirali..." Vasiljev je hkrati dodal, da bo ostal tudi Rodriguezov rojak Radamel Falcao.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE