OSTALE NOVICE
Stran
od 32
18.8.2017
Evropske lige
Pri Tottenhamu so potrdili, da so z Ajaxom dosegli dogovor za prestop kolumbijskega reprezentanta Davinsona Sancheza, ki bo postal najdražji nogometaš v zgodovini londonskega kluba.
2
13.8.2017
Evropske lige
Londonski Tottenham je po dolgem spanju na nogometni tržnici le identiciral prvo prestopno tarčo. BBC poroča, je Ajaxu ponudil kar 40 milijonov evrov za branilca Davinsona Sancheza.
10
9.8.2017
Evropske lige
Nizozemski velikan Ajax je v manj kot letu dni v svoje vrste zvabil že tretjega nadarjenega nogometaša iz Kolumbije. Novi član moštva je postal nadarjeni bočni branilec Luis Orejuela.
0
25.7.2017
Evropske lige
Nesrečni Ajaxov nogometaš Abdelhak Nouri, ki se je pred tedni zgrudil na prijateljski tekmi, ni več na intenzivni negi, žal pa so ostale hude in nepopravljive poškodbe možganov.
0
Evropske lige
Angleški Crystal Palace je opravil prvi nakup, odkar je na trenerski stolček sedel Nizozemec Frank de Boer. Iz Ajaxa je za 9 milijonov evrov prišel branilec Jairo Riedewald.
3
15.7.2017
Evropske lige
Navijači in igralci Ajaxa so se zbrali pred hišo Abdelhaka Nourija, ki je bil nedavno premeščen v amsterdamsko bolnišnico, potem ko je na prijateljski tekmi v Avstriji obležal brez zavesti.
0
13.7.2017
Evropske lige
Stanje Ajaxovega Abdelhaka Nourija je, kot danes sporočajo iz kluba, slabo. Nesrečni nogometaš, ki se je prejšnji teden zgrudil na prijateljski tekmi, je utrpel hude in trajne poškodbe možganov. Možnosti za okrevanje ni.
13
9.7.2017
Evropske lige
Ponedeljkov tradicionalni prvi trening Ajaxa doma pred novo sezono bi moral biti odprt za javnost, vendar ne bo. Razlog je včerajšnji dogodek v Avstriji.
0
8.7.2017
Evropske lige
Prijateljska tekma med Ajaxom in Werderjem v Avstriji se je končala predčasno, razlog pa je skrajno neprijeten. Zgrudil se je komaj 20-letni vezist Abdelhak Nouri, ki je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnico.
2
4.7.2017
Evropske lige
Športni direktor Ajaxa Marc Overmars odločno zatrjuje, da nizozemski velikan ne namerava prodati mladih zvezdnikov Kasperja Dolberga, Amina Younesa in Davinsona Sancheza.
0
Stran
od 32