OSTALE NOVICE
Stran
od 181
19.8.2017
Evropske lige
Italijanski mediji poročajo, da je Milan tik pred sklenitvijo dogovora s Fiorentino za prestop hrvaškega napadalca Nikole Kalinića. Načrt je enoletne posoja z obligatorno odkupno klavzulo.
6
17.8.2017
Evropske lige
Po odhodu Carlosa Bacce v Villarreal v Milanu intenzivno delajo na realizaciji prestopa napadalca Fiorentine Nikole Kalinića, ki bo prestopil za 25 milijonov evrov.
9
16.8.2017
Evropske lige
Carlos Bacca se vrača na španske nogometne zelenice. Kolumbijec iz Milana odhaja na enoletno posojo v Villarreal, ki ima v prihodnjem poletju možnost odkupa.
11
Evropske lige
Arturo Vidal naj bi bil naslednji nogometaš, ki si ga italijanski Milan želi v svojih vrstah. Na naslov Bayerna je po poročanju čilenske državne televizije že prispela "super" ponudba za reprezentančnega vezista.
5
13.8.2017
Evropske lige
Napadalec Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang je na socialnih omrežjih priznal, da bi si zelo želel vrniti v Milan, a da ta ne kaže namer po obuditvi sodelovanja.
11
8.8.2017
Evropske lige
Napadalca Carlosa Bacce ni na seznamu igralcev AC Milana za tekmi playoffa Lige Europa s tetovsko Škendijo. Očitno se slovo Kolumbijca od San Sira hitro bliža.
3
7.8.2017
Evropske lige
Športni direktor Milana Massimo Mirabelli je namignil na to, da bi švedski superzvezdnik Zlatan Ibrahimović lahko postal "češnja na torti" prenovljenega Milana.
6
5.8.2017
Evropske lige
Kolumbijec Carlos Bacca v prenovljenem Milanu kot vse kaže nima prihodnosti, sam pa si najbolj želi kariero nadaljevati v svojem nekdanjem klubu Sevilli.
2
Evropske lige
Milan kot kaže še ni zaključil s poletno prenovo. Zapravljivi italijanski velikan lovi še veliko ime za konico napada, kandidatov pa je kar nekaj.
6
4.8.2017
Evropske lige
Prvo uradno tekmo Milana na San Siru si je včeraj ogledalo kar 65.763 gledalcev, kar je nov rekord obiskanosti kvalifikacijske tekme za uvrstitev evropsko ligo.
8
Stran
od 181