Anže Zajič   20. oktober 2011
AC Milan brez težav premagal BATE Borisov

So vedno bližje

Bolj kot sama zmaga proti BATE-ju trenerja italijanskega prvaka AC Milana Massimiliana Allegrija veseli, da se nosilci igre v njegovi ekipi končno le vračajo v pravo formo.
SORODNE NOVICE
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Ljudski vrt razprodan za Hapoe...
18.8.2017 | Evropski pokali
Tavares potrebuje "družbo"
17.8.2017 | Evropski pokali
Z malo sreče in navijači bo šl...
17.8.2017 | Evropski pokali
Video: Je to enajstmetrovka?
17.8.2017 | Evropski pokali
Video: Izjemen gol Nwakaemeja
17.8.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Res je sicer, da so imeli gostje iz Belorusije nekaj lepih priložnosti, toda zmaga AC Milana proti BATE-ju dejansko nikoli ni bila ogrožena. Italijani so zasluženo slavili, lahko bi še višje kot zgolj z 2:0. A za Massimiliana Allegrija je tudi to dovolj, tako ali tako ga bolj veseli dejstvo, da se nosilci igre njegove ekipe končno le prebujajo, potem ko so v novo sezono štartali precej zaspano.

"Ta tekma je dokazala, da so nogometaši vedno bližje tisti pravi formi. Ko bom imel na voljo prav vse, bo vse skupaj še precej bolje," je zadovoljen Allegri, ki je po reprezentančnem premoru s svojim klubom zlahka premagal tudi Palermo. "Vesel sem, ker smo želeli ne samo zmagati, pač pa tudi dobro igrati. In to nam je uspelo. V novo sezono nismo štartali najbolje, toda tudi ne zelo slabo. Dejstvo je, da smo plačali davek zaradi številnih poškodb. Ne samo, da je težko, ko nimaš vseh najboljših, za nameček morajo še ves čas igrati eni in isti igralci. K sreči se stanje vendarle izboljšuje," je še pristavil prvi mož Rossonerov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE