Anže Zajič   3. januar 2011
Nogometaši AC Milana v Katarju odigrali prijateljsko tekmo

Poškodba zasenčila zmago in debi

AC Milan je v Dubaju odigral prijateljsko tekmo proti Al Ahliju, ki jo je dobil z 2:1, obračun pa je zaznamovala bizarna poškodba brazilskega reprezentanta Robinha.
SORODNE NOVICE
Nova zaušnica novemu Milanu
24.9.2017 | Evropske lige
Milik ima spet težave s koleno...
24.9.2017 | Evropske lige
Rasizem ne velja le za črnce
24.9.2017 | Evropske lige
Pomembne so lovorike, ne goli
24.9.2017 | Evropske lige
Juventus podeseteril dobiček
23.9.2017 | Evropske lige
Handanović bo kot kaže podpisa...
22.9.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odprava italijanskega prvoligaša AC Milana je brez Ronaldinha v Katarju odigrala prijateljsko tekmo proti Al Ahliju, ki jo je sicer dobila, ob tem pa je v rdeče-črnem dresu debitiral tudi Antonio Cassano, toda obračun je zaznamovala bizarna poškodba Robinha. Slabih deset minut pred koncem je Brazilec stekel za žogo, ki mu jo je visoko podal eden od soigralcev, toda ob tem je spregledal kamero, ki je bila postavljena ob robu igrišča. Nato se je zaletel naravnost v njo in si pri tem poškodoval koleno! Z igrišča so ga morali celo odnesti, kako resna je poškodba, pa za sedaj še ni znano.

Rossoneri so sicer ekipo nekdanjega italijanskega reprezentanta Fabia Cannavara premagali z 2:1, med strelce pa sta se vpisala nizozemski veteran Clarence Seedorf in mladi, vsega 18-letni Giacomo Beretta, ki mu je podal prav Robinho. Častni zadetek za Al Ahli je zabil Majed Hassan.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE