Uredništvo    24. september 2015
Nemanja Maksimović v povezavah z Milanom

Mihajlović spremlja Maksimovića

Nemanja Maksimović, ki z Astano letos igra v Ligi prvakov, je želja AC Milana. Če bi se ponudila možnost za prestop, bi jo mladi Srb takoj sprejel.
SORODNE NOVICE
Sijajen večer Josipa Ilićića
20.9.2017 | Evropske lige
Milan bo težko prvak
19.9.2017 | Evropske lige
Iličić je ostal brez gola
18.9.2017 | Evropske lige
Belec je preživljal nočno moro
17.9.2017 | Evropske lige
Video: Panterska obramba Sarme
16.9.2017 | Evropske lige
Maicon je bil vsak ponedeljek ...
16.9.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Naslov svetovnega prvaka v kategoriji do 20 let in igranje v Ligi prvakov (z Astano) sta velika dosžeka, ki sta Nemanjo Maksimovića postavila v izložbo. Srbski vezist, ki je pred Astano igral za Domžale, postaja namreč vse bolj zanimiv za evropske klube (želel si ga je recimo Basel, a ga Astana ni želela prodati), tudi za nekatere najbolj ugledne. Italijanski mediji tako poročajo, da se za Maksimovića zanima AC Milan, ki ga vodi Siniša Mihajlović

Skavti Milana naj bi Maksimovića redno spremljali, Mihajlović pa načrtuje, da bi nogometaša pripeljal januarja, ko v Kazahstanu sploh ni lige (konča se novembra). Italijani ocenjujejo, da bo za prestop zadostovalo pet milijonov evrov. Maksimović je v pogovoru za srbske medije že priznal, da bi ga prestop seveda zanimal. Konec koncev je Maksimović že bil v Italiji, v Veroni.


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 24.9.2015, 14:55 Prijavi komentar
Dvomim da bo Honda odšel. Nocerino ven in Mauri na posojo, potem bomo pa že krepko rabli vezista. Montolivo in de Jong ne moreta sestavit sezone brez poškodbe, kot vidimo pa sta tudi Kuco in Berto bolj na lomljivi strani.
Dinho8O 24.9.2015, 14:37 Prijavi komentar
Nabita z drvarji ja...
Rosonero11 24.9.2015, 14:00 Prijavi komentar
Naša sredina je že sedaj nabita, ampak ja rabili bomo novo mlado kri in če ga trener hoče potem morajo dati. Sicer bi pa itak moral it na posojo kot Mauri, ki nič ne igra, a mladi morajo igrat! pozimi vidim odhod Nocerina, Honde (Bonaventura na cam) in mogoče Suso na posojo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE