Damjan Tratnik   19. december 2010
Ronaldinha vabi nekdanji klub

Gremio išče denar za Ronaldinha

Nekdanji klub brazilskega virtuoza Ronaldinha Gremio po skušal po vzoru ostalih brazilskih velikanov zbrati sponzorski denar za nakup zvezdnika italijanskega Milana.
SORODNE NOVICE
Milan bo težko prvak
19.9.2017 | Evropske lige
Conti izgubljen za pol leta
16.9.2017 | Evropske lige
Skavt: Patrick Cutrone
15.9.2017 | Evropske lige
Montella: Poraz smo morda potr...
15.9.2017 | Evropske lige
Fassone hitro "pokril" Montell...
11.9.2017 | Evropske lige
V projekt AC Milana ne verjame...
11.9.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Sodeč po vse pogostejših govoricah iz brazilskega časopisja bo Ronaldinho svojo kariero nadaljeval v domovini. Tam se zanj resno zanimata Flamengo in Palmeiras, kot zadnji pa se je v bitko za njegov podpis vmešal še Gremio, pri katerem je Ronaldinho ob koncu minulega desetletja svet prvič opozoril nase. Predsednik kluba Paulo Odone je priznal, da klub iz Porto Alegreja že išče sponzorja, ki bi bil pripravljen razvezati mošnjiček za prihod 30-letnega zvezdnika Milana.

"Moj brat je navdušen nad zamislijo o povratku v rojstno mesto. Ne vem natančno kdaj, a nekoč bo zagotovo nase znova nadel dres Gremia," je povedal Ronaldinhov brat in zastopnik Roberto de Assis.

V zadnjih letih povratki največjih brazilskih zvezdnikov v domovino še zdaleč niso redkost. Za podoben korak so se v zadnjih letih denimo odločili Ronaldo, Roberto Carlos, Adriano ter Robinho.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE