Damjan Tratnik   20. december 2014
Jeremy Menez je odraščal v težkih razmerah

Brez nogometa bi bil v zaporu

V letošnji sezoni odlični napadalec AC Milana Jeremy Menez je prepričan, da bi brez nogometa njegovo življenje zavilo na mračna pota kriminala.
SORODNE NOVICE
Četrti aprilski poraz Interja
30.4.2017 | Evropske lige
Video: Birsa tokrat z glavo
30.4.2017 | Evropske lige
Mlakar debitiral v Serie A!
30.4.2017 | Evropske lige
Želim postati simbol Juventusa
30.4.2017 | Evropske lige
Vzel bi kij in jim razbil zobe
29.4.2017 | Evropske lige
Cuadrado pomotoma razkril dres
28.4.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Napadalec Milana Jeremy Menez po odhodu iz vrst Paris Saint Germaina igra kot prerojen. Nekdanji član Rome je na 13 tekmah v Serie A zabil že osem zadetkov, po mnenju številnih pa je v letošnji sezoni z naskokom najboljši igralec rossonerov in nedvomno najboljša okrepitev iz poletnega prestopnega roka. Meneza je selitev v Milan nogometno oživila, v intervjuju za Gazzetto dello Sport pa je v Parizu rojeni nogometaš priznal, da je odraščal v zelo težkih razmerah. Menez je namreč zrasel v eni bolj zloglasnih pariških četrti, v katerih se je večina njegovih vrstnikov prepustila mračnemu svetu kriminala.

"Morda bi brez nogometa končal v zaporu. Dandanes je tam veliko mojih prijateljev iz mladosti. Tatvine, droge, takšne stvari ... ,"
je povedal Menez, ki se bo danes z Milanom vrnil na stadion, kjer je preživel prvo veliko obdobje svoje kariere.

"Jeremy je zelo nadarjen igralec. Je član francoske reprezentance in ima ogromno nogometnega znanja. Morali bomo biti zelo pozorni nanj in upati, da nam ne bo zabil kakšnega gola,"
je povedal trener Rome Rudi Garcia.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE