Uredništvo    13. oktober 2013
Valter Birsa bo kmalu na razpolago svojemu klubu

Birsa že proti Udineseju

Trener Milana Massimiliano Allegri je napovedal, da bo Valter Birsa že v kadru za sobotno tekmo Serie proti Udineseju. V ekipi se po poškodbi vrača tudi Brazilec Kaka.
SORODNE NOVICE
Nizozemski prvak v Romi
28.6.2017 | Evropske lige
Totti hoče tri milijone
28.6.2017 | Evropske lige
Borini prihaja v Milano
28.6.2017 | Evropske lige
Bonucci je bodoči vodja
28.6.2017 | Evropske lige
Alves: Zbogom, Juventus
28.6.2017 | Evropske lige
Sampdoria sprostila mesto za I...
28.6.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Valter Birsa je preskočil petkov obračun proti Norveški in bo zagotovo manjkal tudi v torek, ko bo Slovenija lovila čudežno uvrstitev v dodatne kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo, bo pa po vsej verjetnosti znova na igrišču prihodnjo soboto, ko bo Milan v domačem prvenstvu gostil Udinese.

Milan je v času reprezentančnega premora z močno oslabljeno ekipo odigral prijateljsko tekmo proti francoskemu drugoligašu Caenu, ki ga je osramotil z visoko zmago s 3:0. Ta zagotovo ni pretirano prispeval k izboljšanju morale v moštvu, ki po prvih sedmih krogih italijanskega prvenstva zaseda skromno 12. mesto s kar 13 točkami zaostanka za vodilno Romo.

Trener Milana Massimiliano Allegri je po porazu v Franciji napovedal, da bo na naslednji uradni tekmi močnejši za povratnika Birso in Kakaja.

"Birsa in Kaka bosta nared za tekmo z Udinesejem, morda pa bomo lahko računali tudi na Matiasa Silvestreja," je povedal Allegri.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE