OSTALE NOVICE
Stran
od 387
20.9.2017
Evropske lige
Dortmund je v gosteh zanesljivo opravil z razglašenim Hamburgom (0:3) in znova zavzel vodstvo na lestvici. Koln po izjemni sezoni povsem neprepoznaven, saj je na peti tekmi doživel že peti poraz.
16
Evropske lige
Nemški prvoligaš Werder iz Bremna je sklenil pogodbo s 17-letnim ameriškim napadalcem Joshem Sargentom, katerega čez lužo napovedujejo kot naslednjo "veliko stvar".
1
Evropske lige
James Rodriguez je bil sinoči eden med odločilnimi možmi za zanesljivo zmago Bayerna v gosteh pri Schalkeju. Kolumbijec je debi v prvi enajsterici ozaljšal z golom, asistenco in izsiljeno enajstmetrovko.
2
Evropske lige
Tekma tretje nemške lige med Jeno in Meppnom (2:2) je ponudila tudi zanikanje fair playa. Nogometaši Jene so zadeli kljub temu, da se je nasprotnik zaustavil ob poškodbi igralca Jene.
3
19.9.2017
Evropske lige
Milijarder Klaus-Michael Kuhne, ki je že nekajkrat Hamburgu vrgel rešilni jopič in plačeval za njegove grehe, sporoča, da ne bo več finančno pomagal klubu.
3
Evropske lige
Črni oblaki so na Bayern vsuli močan naliv. Vratar Manuel Neuer se je namreč resno poškodoval na ponedeljkovem treningu, vmes že prestal operacijo, v letošnjem letu pa ne bo več branil.
2
18.9.2017
Evropske lige
Spet levo stopalo, spet težave. Vratar Bayerna in Nemčije Manuel Neuer, ki ima za seboj dolgo odsotnost po zadnji operaciji, se bo morda znova za dlje časa preselil med gledalce.
12
Evropske lige
Bundesliga ima za seboj štiri kroge, prvi trener pa je že "obglavljen". Štiri osvojene točke so premalo, da bi Andries Jonker obdržal svojo službo pri Wolfsburgu.
0
Evropske lige
Nogometaši Kölna so včeraj doživeli ponižanje v gosteh pri Dortmundu, kjer so dobili kar pet golov. Klubski Twitter se je po pojasnilo obrnil kar na - boga!
0
17.9.2017
Evropske lige
Bayer iz Leverkusna je po dolgem času navdušil svoje navijače, saj je doma nadigral in visoko porazil Freiburg s 4:0. Borussia iz Dortmunda s kar 5:0 povozila Koln.
7
Stran
od 387