OSTALE NOVICE
Stran
od 379
26.7.2017
Evropske lige
Uli Hoeness obljublja, da Bayern ne bo sodeloval v "norišnici" in za enega igralca plačal 150 ali pa 200 milijonov evrov. Zato tudi ne more biti cilj osvojitev naslova evropskega prvaka.
5
Evropske lige
Novi zvezdnik Bayerna iz Munchna James Rodriguez je navdušen nad svojim novim klubom, ki po njegovem mnenju prav nič ne zaostaja za Realom iz Madrida.
27
Evropske lige
Renato Sanches, ki javno priznava, da ni zadovoljen z minutažo pri Bayernu, je vse bližje premiku drugam. Potekajo pogovori za njegovo posojo v AC Milan.
12
25.7.2017
Evropske lige
Slabe novice so doletele trenerja Bayerna Carla Ancelottija. Po uspešno prestani operaciji poškodovanega gležnja je namreč za tri mesece izgubil Juana Bernata.
0
24.7.2017
Evropske lige
Predsednik Bayerna iz Munchna je na pripravah moštva v Singapurju našel čas za pikre komentarje na račun namer Paris Saint Germaina, da v svoje vrste zvabi Brazilca Neymarja.
11
Evropske lige
Govorice, ki čilskega reprezentanta Artura Vidala povezujejo s prestopom v Inter, ne držijo. Carlo Ancelotti jim ne da niti enega samega odstotka možnosti.
16
23.7.2017
Evropske lige
Časnik Kicker je v sodelovanju z zvezo nemških športnih novinarjev izbral najboljše posameznike prejšnje sezone v nemškem nogometu. Za naj igralca je bil izbran vmes že upokojeni Philipp Lahm.
5
22.7.2017
Evropske lige
Prenovljeni AC Milan je na prijateljski tekmi v Shenzhenu še dodatno podkuril naraščajočo evforijo s fantastično zmago proti munchenskemu Bayernu s 4:0.
13
Evropske lige
Športni direktor Milana Massimiliano Mirabelli je javno potrdil zanimanje za portugalskega čudežnega dečka Renata Sanchesa, ki je pri Bayernu naletel na preveč težav.
18
21.7.2017
Evropske lige
Bočni branilec PSV iz Eindhovna se je pred leti spogledoval z največjimi klubi v Evropi, danes pa je po šestih letih zapustil PSV in se preselil v nemški Eintracht.
1
Stran
od 379