Anže Zajič   19. julij 2010
Bayern bo morda moral iskati novega trenerja

Van Gaal samo še letos?

Louis Van Gaal ima z münchenskim Bayernom pogodbo sklenjeno le še za eno sezono. Nizozemec je vse bolj naklonjen odhodu. Želi si voditi eno od reprezentanc.
SORODNE NOVICE
Konopljanka bo ostal pri nas
20.2.2017 | Evropske lige
Leipzig znova bližje Bayernu
19.2.2017 | Evropske lige
Sredinec za navijače Herthe
19.2.2017 | Evropske lige
Srečni Bayern, prisebni Lewa
19.2.2017 | Evropske lige
Dortmund vrgel lovke na novega...
18.2.2017 | Evropske lige
Napaka Barce, dobitek Bayerna
16.2.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Le še do leta 2011? Usoda Bayernovega trenerja Louisa Van Gaala je definirana le do prihodnjega leta, kajti le še do konca letošnje sezone ima Nizozemec podpisano pogodbo z Bayernom. Nove še ni in je tudi ne bo podpisal. Vse do konca sezone ne, ko se bo morda podal v reprezentančne vode.

"Moja pogodba se izteče prihodnje leto, nove pred tem ne bom podpisal. Ne bom podpisal jeseni ali spomladi," je dejal Van Gaal, ki ima reprezentančne ambicije: "Želim si voditi reprezentanco. Z Bayernom bi moral nehati zdaj, ker reprezentance ravno sedaj iščejo nove selektorje. Morda bom pogodbo z Bayernom podaljšal do leta 2012 in nato prevzel katero od reprezentanc. Upam, da bom prisoten na naslednjem svetovnem prvenstvu."

Van Gaal je bil pred časom omenjen kot možen kandidat za klop nizozemske reprezentance, če bi se zgodila sprememba na klopi Nemčije, pa ga mnogi vidijo med kandidati tudi za to službo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE