Anže Zajič   14. september 2010
Rok Kronaveter sodeloval pri pravih strelskih vajah

Remi ob desetih zadetkih

Slovenski vezist Rok Kronaveter je sodeloval na tekmi med Energie Cottbusom in Karlsruhejem, ki je postregla kar z desetimi zadetki, ob tem pa se je končala z remijem 5:5.
SORODNE NOVICE
Nemogoče je načrtovati evropsk...
26.7.2017 | Evropske lige
Bayern vsaj tako velik kot Rea...
26.7.2017 | Evropske lige
Pogajanja za Sanchesa so v tek...
26.7.2017 | Evropske lige
Bernata ne bo tri mesece
25.7.2017 | Evropske lige
Neymar je znak šibkosti
24.7.2017 | Evropske lige
Nobenih možnosti ni, da bi šel...
24.7.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Skoraj 10.000 gledalcev, ki so se odločili, da si bodo v ponedeljek zvečer ogledali tekmo druge nemške Bundeslige med Energie Cottbusom in Karlsruherjem, je še kako prišlo na svoj račun. Videli so namreč pravo dramo in tudi strelske vaje, saj so jim nogometaši obeh ekip postregli z - reci in piši - desetimi zadetki. Ob tem je vsekakor še kako vredno omembe, da se je tekma končala z remijem, ki je v svetu nogometa vse prej kot običajen - bilo je 5:5!

V dresu domače ekipe je igral tudi slovenski vezist Rok Kronaveter. Sicer ni odigral celotno tekmo, prav tako se ni vpisal med strelce, pa vendarle. Obračun je začel v prvi postavi, nato pa iz igre odšel v 63. minuti, ko ga je zamenjal kitajski nogometaš Shao Jiayi. Slednji se je nato vsega tri minute kasneje že vpisal med strelce... Potem dramatične tekme je bil sicer sledeč: domači so povedli z 2:0, nato pa so gostje v vsega pol ure zabili kar pet golov in povedli s 5:2. Shao je v 66. minuti zabil tretji gol za Cottbus, zatem sta se v razmaku treh minut med strelce vpisala še dva domačina in poskrbela za delitev točk.

Dodajmo, da je Kronaveter, nekdanji nogometaš Drave in velenjskega Rudarja, v 48. minuti prejel rumeni karton, že pred tem pa bi se lahko vpisal tudi med strelce, a se ni najbolje znašel v dokaj ugodnem položaju.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE