Damjan Tratnik   5. junij 2012
Gruzijec postavil neslaven rekord Bundeslige

Rekordna kazen za Gruzijca

Izkušeni gruzijski branilec Levan Kobiašvili je zaradi fizičnega napada na sodnika Wolfganga Starka prejel kar sedem mesecev in pol prepovedi igranja.
SORODNE NOVICE
V Nemčiji nedelja brez zmagova...
22.10.2017 | Evropske lige
Prvi Anglež v zgodovini Dortmu...
22.10.2017 | Evropske lige
Bayern ruši finančne rekorde
21.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
Werder tudi v osmo praznih rok
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Izkušenemu gruzijskemu nogometašu s kar 100 nastopi v majici izbrane vrste Levanu Kobiašviliju se je na srečanju dodatnih kvalifikacij za uvrstitev v Bundesligo med njegovo Hertho in Fortuno iz Dusseldorfa dobesedno stemnilo pred očmi. 34-letni nogometaš je v valu besa fizično napadel znanega nemškega sodnika Wolfganga Starka, ki je zoper nogometaša berlinske Herthe zaradi udarca v hrbet in glavo vložil tudi civilno tožbo. Vodstvo nemškega prvenstva je dalj časa odlašalo z izrekom kazni, zdaj pa je naposled postalo jasno, da bo Kobiašvili skorajda celotno sezono v drugi nemški ligi spremljal s tribun. Prejel je namreč kar sedem mesecev in pol prepovedi igranja, kar je nov rekord nemškega prvenstva.

"Sprejemam to kazen, saj se v prihodnosti želim vrniti na igrišča. Zaradi te zadeve smo jaz in moja družina v zadnjem času zelo trpeli. Vesel sem, ker je ta postopek naposled končan," je po izreku drakonske kazni povedal Kobiašvili, ki sicer v Nemčiji nastopa že dolgih 14 let.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE