Miran Zore   9. december 2011
Se bo Bojan Prašnikar vrnil v Cottbus?

Cottbus bi znova Prašnikarja

Ko nam je Bojan Prašnikar pred dnevi razkril, da se odpravlja v Nemčijo, je imel v mislih očitno Energie Cottbus, ki ga je pred časom že vodil. Nemški drugoligaš je trenutno brez trenerja in menda hoče Prašnikarja.
SORODNE NOVICE
Dortmund slavil v Wolfsburgu
19.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
Football Leaks pokukal v James...
19.8.2017 | Evropske lige
Nihče ni bil kot Adriano
19.8.2017 | Mednarodni nogomet
Braco prepovedal kajenje Ancel...
19.8.2017 | Evropske lige
Prva "VAR" enajstmetrovka v Bu...
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Nemški drugoligaš Energie Cottbus se je včeraj razšel s svojim trenerjem Dieterjem Wollitzom, ki je leta 2009 trenersko funkcijo prevzel iz rok uspešnega Bojana Prašnikarja. Wollitz je odšel na lastno željo, moštvo pa začasno prepustil svojemu pomočniku Markusu Feldhoffu, ki pa ne bo dolgotrajna rešitev na trenerski klopi, v Cottbusu namreč že intenzivno iščejo novega trenerja. 

V igri se je znašel tudi naš uspešni trener Bojan Prašnikar, ki nam je še pred nekaj dnevi zatrdil, da o zanimanju Olimpije, ki prav tako išče trenerja, ne ve nič in da se za nekaj dni odpravlja v Nemčijo. Da tja ne odhaja na izlet, je popolnoma jasno, kati Prašnikar je eden glavnih kandidatov za novega trenerja Cottbusa. Prašnikar je po odhodu iz Rudarja prost in se dela lahko loti takoj, teren dobro pozna, saj je Cottbus vodil v prvi nemški ligi, prav tako je z vodstvom kluba ostal v zelo dobrih odnosih. Se bo torej vrnil v Nemčijo? Ambicij po povratku na trenersko klop Prašnikar ne skriva, če ga bodo pri Cottbusu prepričali, bomo torej končno znova dobili svojega trenerja v Nemčiji. Tokrat v drugi ligi, kjer je Cottbus po 17. krogih na devetem mestu. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
mitjas 9.12.2011, 12:55 Prijavi komentar
Rudi Bommer je novi trener Cotbusa...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE