Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Uradno: Robben podaljšal do 2018
Nemški velikan Bayern iz Munchna je tudi uradno naznanil enoletno podaljšanje pogodbe z odličnim Nizozemcem Arjenom Robbnom, ki bo tako na Bavarskem ostal vse do leta 2018 oziroma skupno devet let.
Uradno: Robben podaljšal do 2018
Bayernov nedeljski posel
Pol leta za reševanje sezone
Skavt: Naby Keita
Leto 2017, kaj prinašaš?
OSTALE NOVICE Več novic...
Robben bo podaljšal do 2018
1
16.1.2017 | Evropske lige
Pred dnevi je Arjen Robben namignil, da želi nadaljevati pri Bayernu, zdaj pa je že jasno, da je nova pogodba le še stvar gole formalnosti.
Bayernov nedeljski posel
34
15.1.2017 | Evropske lige
Bayern je danes potrdil govorice, ki so po sceni krožile že nekaj časa. Nemški prvak si je za poleti že zagotovil dva nogometaša Hoffenheima, v München prihajata Niklas Süle in Sebastian Rudy.
Leipzig je bisera speljal Salzburgu
5
13.1.2017 | Evropske lige
Ogrevali so se tudi drugi klubi, toda Dayot Upamecano odhaja tja, kamor je bilo moč pričakovati. Iz Salzburga se ta veliki biser seli v Leipzig.
Kako se je Muller izognil novinarjem?
3
12.1.2017 | Evropske lige
Zvezdnik Bayerna iz Munchna Thomas Muller se je pogovorom s predstavniki sedme sile izognil tako, da je potni list uporabil kot improviziran mobilni telefon. Oglejte si njegovo potegavščino.
Uradno: Badstuber v Schalke
10
10.1.2017 | Evropske lige
Dolgoletni branilec Bayerna Holger Badstuber bo igralne minute v preostanku letošnje sezone iskal na posoji pri Schalkeju. Po izteku posoje se bo predvidoma vrnil v Munchen.
Jeseni je bil najboljši Aubameyang
0
9.1.2017 | Evropske lige
V tradicionalnem izboru časnika Kicker so nogometaši prve nemške lige za najboljšega igralca jesenskega dela sezone izbrali napadalca Dortmunda Pierra-Emericka Aubameyanga.