OSTALI ČLANKI
Stran
od 56
29.3.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je v nekaj manj kot dveletni eri predsednika Milana Mandarića imenovala pet trenerjev in tri športne direktorje. Najdlje je v prvem obdobju zdržal Ranko Stojić, najhitreje je odletel Marko Nikolić.
4
24.3.2017
Evropske lige
Deset let po zadnjem golu slavnega očeta v Eredivisie je zabil svojega prvega. Nova zvezda Ajaxa, ki ne čuti bremena slovitega priimka, idolizira zvezdnika Reala in si želi igrati za Barcelono. To je Justin Kluivert.
3
21.3.2017
Mednarodni nogomet
Škotski nogomet je že skoraj dve desetletji v slepi ulici. Od zadnjega nastopa na svetovnem prvenstvu mineva 19 let, trenutna reprezentanca pa ne daje upanja na ponovno vstajenje enega najbolj ponosnih nogometnih narodov.
4
17.3.2017
Evropske lige
Strelska eksplozija 19-letnika nikoli ne ostane neopažena, še posebej če gre za nogometaša Chelseaja. Tammy Abraham na začasnem delu pri Bristol Cityju navdušuje angleško javnost in tlakuje pot vrnitve na Stamford Bridge.
1
13.3.2017
Evropske lige
Skoraj dve desetletji sta minili od zadnjega naslova prvaka Feyenoorda. Legendarni klub iz Rotterdama se je vmes utapljal v rdečih številkah, ob vrnitvi legende na klop pa je moštvo spet postalo konkurenčno.
0
10.3.2017
Evropske lige
Anderlechtov vezist Youri Tielemans je v tej sezoni zabil že 17 golov. Čeprav je star šele 19 let, že tri leta in pol redno igra v prvi ekipi svojega kluba, kjer naj bi si zanj želeli iztržiti 30 milijonov evrov.
2
8.3.2017
Evropske lige
Vodstvo Napolija, neopazen sloviti trio BBC, evropska sezona Reala je visela na nitki. Dokler ni stvari v svoje roke - še enkrat več - vzel Sergio Ramos. Najboljši strelec med branilci in najboljši branilec med strelci.
16
3.3.2017
Evropske lige
Za dres Fiorentine pravi, da je kot njegova druga koža. Njegov oče je v Serie A zabijal kot za stavo, Federico pa hodi svojo pot. Namesto za tetovaže in drage avtomobile se zanima za molekule in igra nogomet z veseljem otroka.
1
28.2.2017
Evropske lige
Duh Christiana Vierija in njemu podobnih klasičnih "devetk" je znova oživel. Pooseblja ga Andrea Belotti, ki je to sezono v Serie A zabil že 19 golov, zato mu velik prestop poleti praktično ne more uiti.
8
27.2.2017
Slovenski nogomet
Polne tribune so videle zanimiv derbi med Mariborom in Olimpijo, ki odpira nove teme za razmišljanje. Je Maribor prestar? Kdo bo pri Olimpiji zabijal gole? O vsem tem in še o čem v redni ponedeljkovi rubriki Ozadja.
17
Stran
od 56