OSTALI ČLANKI
Stran
od 58
22.5.2017
Evropske lige
Realov naslov španskega prvaka po petih letih suše je zgodba velikih preobratov, golov ljubljenega in osovraženega Portugalca in tihega vodenja ekipe enega največjih nogometašev vseh časov.
48
19.5.2017
Evropske lige
Marseillov biser sredine igrišča prijateljuje s sinovi Zinedina Zidana in je nezamenljiv član začetne enajsterice v klubu. Čeprav zanimanja ne manjka pa pri domačem klubu živi svoje sanje.
1
15.5.2017
Evropske lige
Dvomesečni niz brez zmage je odnesel zadnjega v dolgi vrsti trenerjev. Inter v prihodnji sezoni ne bo igral v Evropi in bo moral poiskati trajno identiteto, če se bo želel vrniti do statusa, ki mu tradicionalno pripada.
10
12.5.2017
Evropske lige
Evertonov mladi zvezdnik retro videza in modernega nogometnega sloga je pri 18-letih postal nezamenljiv v prvi enajsterici. Za Everton navija že od malega in ga navdušuje Barcelonin maestro v zvezni vrsti.
7
10.5.2017
Evropske lige
Bil je nepriljubljena in nepričakovana izbira po šokantnem odhodu legendarnega Antonia Conteja, vendar pa je Massimiliano Allegri v treh letih dokazal, da je lahko Juventusov Bob Paisley.
16
8.5.2017
Evropske lige
Leipzigova pravljčna sezona je s sobotno zmago v Berlinu prišla do srečnega konca. Uvrstitev v Ligo prvakov je potrjena. Prihajajo novi izzivi za klub, ki mu zna Uefa celo zapreti vrata evropskih pokalov.
21
5.5.2017
Evropske lige
Prvi strelec kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 21 let je svoj strelski razcvet nadaljeval v italijanski Serie A. Njegove igre v majici Sampdorie so že privedle do javnega zanimanja Juventusa, kamor ga vabi sloviti rojak.
8
4.5.2017
Evropske lige
Ajax je po osvojitvi lige prvakov leta 1995 padel na periferijo evropskega nogometa. Zanj je bila rezervirana vloga ustvarjalca za velike klube, dokler ni z izjemno mlado in nadarjeno ekipo letos eksplodiral v Evropski ligi.
3
3.5.2017
Evropske lige
Atletico iz Madrida je po včerajšnjem porazu v Madridu svetlobna leta oddaljen od tako želenega cilja, ki ga napaja že vrsto let. Bo koncu naskoka na evropski prestol sledil tudi konec ere »cholisma«?
16
2.5.2017
Evropske lige
V torek in sredo sta na vrsti prvi tekmi polfinala Lige prvakov. Zadnji štirje Real, Atletico, Juventus in Monaco imajo svoje načrte, preden pa se začne, poglejmo nekaj zanimivih tem, ki se dotikajo polfinala.
24
Stran
od 58